Starttipaja Purje

Starttipajan toiminta on suunnattu 16 – 29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat vailla työ- tai koulutuspaikkaa sekä tarvitsevat tukea arjenhallintaan ja jatkosuunnitelmien tekemiseen. Jokaisen nuoren kanssa laaditaan oma henkilökohtainen pajasuunnitelma ja tavoitteet. Tavoitteena voi olla arkirytmin säilyttäminen, elämänhallinnan vahvistuminen tai tulevaisuuden suunnitelmien selkiytyminen. Starttijakson viitteellinen kesto on noin kolme kuukautta.

Ryhmätapaamiset pidetään tiistaisin ja torstaisin kello 10-14. Ryhmätapaamisissa käsitellään erilaisia teemoja. Teemoja ovat työllistyminen, opiskelu, asuminen ja arki, hyvinvointi sekä vahvuudet ja voimavarat. Starttijakson aikana järjestetään myös yksilötapaamisia osallistujien kanssa.

Starttipajan kautta on mahdollista saada monipuolisesti tietoa opiskeluvaihtoehdoista, työelämästä sekä muista jatkomahdollisuuksista.

Toimimme samoissa tiloissa Ohjaamo Jeppiksen kanssa osoitteessa Asema Luotsi, Jaakonkatu 37, A-ovi.

Starttipajalla aloittaminen

Starttipajajakson voi aloittaa ottamalla yhteyttä starttipajan valmentajiin puhelimitse, sähköpostilla, WhatsAppin tai Signalin kautta. Pajan toimintaan saa tulla tutustumaan ennen varsinaisen sopimuksen tekemistä.

Starttipajalle voidaan ohjata myös TE-toimiston, etsivän nuorisotyön, Ohjaamon tai sosiaalityön kautta.

Löydät meidät Instagramista: seglet_purje