Tule meille töihin!

Pietarsaaren kaupungilla on jatkuvasti avoinna mielenkiintoisia työpaikkoja eri alojen asiantuntijoille. Kaupungin avoimia toimia ja virkoja löydät alla olevasta luettelosta sekä myös TE-toimiston sivuilta ja Kuntarekrystä. 

Hakeminen tapahtuu kuntarekryssä ellei toisin ole ilmoitettu. Kuntarekry-sivustolla hakemuksen lähettämistä varten tulee luoda oma tunnukset. Tunnusten avulla pystyt päivittämään hakemustasi vielä sen jättämisen jälkeen.

Pietarsaaren sosiaali- ja terveysviraston avoimet paikat ja hakuohjeet löydät täältä

Pietarsaaren kaupungin konserniyhtiöllä on myös usein haettavana avoimia työpaikkoja ja alla on linkit näiden yhtiöiden omille kotisivuille: 

Pietarsaaren Satama Oy

Alerte Oy

Fastighets Ab Ebba Kiinteistö Oy


Henkilöstöjaostot ovat päättäneet, että työnantajalle annetaan oikeus pyytää todistus huumausainetestistä työnhakijoilta, kun palkataan vakinaiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen seuraavilla yksiköillä:

• Sivistystoimi (työ alaikäisten lasten parissa)
• Varhaiskasvatus
• Pietarsaaren vesi

Kaupungin kesätyöt

Kaupungin kesätyöpaikat ovat haettavissa helmikuussa. Hausta ilmoitetaan kaupungin kotisivuilla.

Tämän vuoden kaupungin kesätyöpaikkojen hakuaika päättyy 21.2. Vuoden 2020 kesätyöpaikkoja voivat hakea ennen 1.6.2004 syntyneet koululaiset ja opiskelijat.

Kesätyötehtäviin valitaan ensisijaisesti nuoria, joille kaupunki ei ole aikaisemmin tarjonnut kesätöitä. 

Muut työnantajat 

Niin suuret kuin pienetkin elinvoimaiset yritykset rekrytoivat Pietarsaaressa jatkuvasti uutta työvoimaa. Selaa työpaikkoja TE -toimiston sivuilta ja muista ilmoituskanavista tai jätä avoin hakemus suoraan työnantajelle. Suurimmat työnantajat yhteystietoineen löydät täältä. 

Rekrytointi-ilmoituksia: 

TE-palvelut
Careerjet

Eilakaisla
Manpower
Rekrytointi.com
Vmp
Monster
Jobben.fi (ruotsiksi)