Kaupungintalon asiakaspalvelupiste (Front Office B)

Kaupungintalon asiakaspalvelupiste (Front Office B) sijaitsee teknisen palvelukeskuksen ensimmäisessä kerroksessa ja sen aukioloajat ovat ma–pe klo 8.00–15.30. Lounassuljettu klo 11.30–12.30 välisenä aikana. Kaupungintalon kaikki asiakkaat otetaan vastaan asiakaspalvelupisteen kautta.

Kaupungintalon asiakaspalvelupisteen tarkoituksena on ohjata asiakkaat oikeaan paikkaan ja oikeille viranhaltijoille ja näin parantaa kaupungintalon asiakaspalvelua. Toivomme, että asiakkaat sopivat tapaamisajan etukäteen, mikäli vain mahdollista.

Kaupungintalon asiakaspalvelupiste lisää kaikkien turvallisuutta, koska ulko-ovet ja väliovet ovat lukossa ja vain asiakaspalvelupisteen sisäänkäynti on avoinna. Asiakaspalvelupiste palvelee kaupungin hallinnon, teknisen palvelukeskuksen, rakennusvalvonnan, ympäristötoimiston, sivistystoimen ja Pietarsaaren veden asiakkaita.

Pietarsaaren seudun kotouttamisyksikön, Alerte Oy:n ja Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän sosiaalikeskuksen asiakkailla on omat sisäänkäynnit.