Varhaiskasvatuksen hakemukset tehdään sähköisesti ja alla olevista linkeistä voit myös tehdä muutoksia hoitotarpeeseen.

Poikkeustapauksissa jolloin ei ole mahdollista täyttää sähköistä lomaketta, olkaa yhteydessä varhaiskasvatus osastoon sopiaksenne ajan tapaamiselle, puh nro. 044 7851501 tai 044 7851 594.

Huomio! Jos aikuisilla on yhteishuoltajaisuus, väestörekisterin mukaan lapsen kanssa asuvan huoltajan tulee täyttää hakemus. Lapsen kotikunnasta voi hakea paikkaa vain, jos huoltaja asuu samassa kunnassa.

Väärin perustein lähetetyt hakemukset voidaan hylätä.

 HAKEMUS VARHAISKASVATUKSEEN

( Päivähoito, täydentävä varhaiskasvatus tai aamu-/iltapäivätoiminta koululaisille )

Yleinen hakuaika varhaiskasvatukseen lukuvuodelle 2024-2025 on 1.-31.3.2024. Helpottaaksemme syyskauden 2024 toiminnan suunnittelua, haluamme että kaikki hakemukset syksyyn tehdään maaliskuussa.  Tämä koskee:

– uusia lapsia

– 2021 syntyneitä lapsia jotka vaihtavat isojen puolelle syksystä (tammikuussa-lokakuussa 2021 syntyneitä)

– lapsia jotka haluavat vaihtaa hoitopaikkaa

Varhaiskasvatuspaikkaa päiväkodeissa tai perhepäivähoidossa voi hakea ympäri vuoden tarpeen mukaan, mutta syksyn varhaiskasvatuspaikat myönnetään hakuajan jälkeen.

Jos teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä Hanna Åbacka-Suomalaiseen 044 785 1598, hanna.abacka-suomalainen@pietarsaari.fi

ILMOITUS TULOTIEDOISTA

ILMOITOUS VARHAISKASVATUSPAIKAN IRTISANOMISESTA

ILMOITUS PALVELUTARPEEN MUUTOKSESTA 

( Esim. muutos hoitotunneissa )

Huomioithan, että hoitoaikojen NOSTO on mahdollista milloin tahansa, mutta hoitoajan ALENTAMINEN edellyttää, että nykyinen sopimus on ollut voimassa 3 kuukautta.

HYVÄKSYNTÄ HOITOPAIKASTA JONKA VARHAISKASVATUS ON TARJONNUT

Kun olette vastaanottaneet meiltä päätöksen myönnetystä varhaiskasvatuspaikasta, pyydämme teitä vahvistamaan paikan hyväksymällä sen alla olevan linkin kautta ( ei koske esikouluikäisiä tai vanhempia lapsia ). Linkki löytyy myös päätöksessä joka teille on lähetetty ja voitte vaihtoehtoisesti sitä kautta hyväksyä tai hylätä teille myönnettyä paikkaa.