Vapaa-aikana Pietarsaaressa ei todellakaan tarvitse olla tylsää!

Pietarsaaressa on erinomaiset ja monipuoliset mahdollisuudet harrastaa ja viettää aktiivista vapaa aikaa. Kaupungissa on yllin kyllin sekä kulttuuriharrastukseen että liikuntaan liittyviä tapahtumia ja toimintaa kaiken ikäisille.

Lue alta lisää erilaisista vapaa-ajan mahdollisuuksista Pietarsaaressa.

Liikunta ja ulkoiluharrastukset Pietarsaaressa

Tapahtumat ja kulttuuri Pietarsaaressa

Aikuiset kaupungilla

Elinvoimainen keskusta toivottaa tervetulleeksi ostoksille

Pietarsaaren uudistuva keskusta yhdessä hurmaavan vanhankaupungin kanssa muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, jonne on mukava tulla viettämään vapaa-aikaa esimerkiksi ostosten tai ruokailun merkeissä.

Pietarsaaren upouusi toriparkki on helppo ratkaisu pysäköimiseen. Sisäänajo tapahtuu torilta osoitteessa Kauppiaankatu 13. 

Pienet paikalliset erikoisliikkeet sekä suuret valtakunnalliset ketjut löytyvät vieri vierestä kaupungin kompaktista keskustasta. Kävelykadun varrelle on myös juuri valmistunut viihtyisä uusi ostoskeskus.

Vilkas ja tiivis kaupunkikeskustamme valittiin hiljattain Suomen elinvoimaisimmaksi! 

Makuelämyksiä ja kahvihetkiä Pietarsaaressa

Pietarsaaren ravintolat ja kahvilat tarjoavat runsaasti erilaisia mahdollisuuksia ruokailuun sekä mukavaan illanviettoon.

Voit valita mieleisesi etnisistä ravintoloista ja kotiruokaa tarjoavista lounasravintoloista aina hurmaaviin kahviloihin ja a la carte ravintoloihin, pubeja ja yökerhoja unohtamatta!

Kesäisin kaupunkilaisia hellitään kun kesäravintolat- ja kahvilat sekä terassit avaavat ovensa sekä toivottavat vieraat tervetulleeksi nauttimaan kesäilloista yhdessä ystävien kanssa.