Station 23 on vuoden viihtyisin ravintola

Vuoden viihtyisimmäksi ravintolaksi Kokkolan ja Pietarsaaren seudulla on valittu Station 23.

Valinta toteutettiin kaksivaiheisena: heinäkuun ajan verkossa pyörineenä yleisöäänestyksenä sekä tuomariston valintana. Tuomariston arviointiin vaikuttivat paikan yleinen ulkonäkö ja viihtyisyys, ruoka ja ruokalistan sisältö, aukioloajat, siisteys, palvelun taso sekä tunnelma.

Tuomariston ja yleisöäänten yhteispelillä voittajaksi valittiin Station 23 Pietarsaaresta. Tuomariston mukaan Station 23 on onnistunut luomaan Pietarsaareen keskustan ja Skatan väliin portin, jossa tarjotaan kävijälle kansainvälinen tuulahdus käsityöläisperinteitä kunnioittaen. Station 23 on loihtinut parissa vuodessa historiallisesta ja arvokkaasta paloautohallista upean ravintolan terasseineen. Tiilen, betonin, lasin ja kiven hallitsemaa kokonaisuutta pehmentävät aidosta sammaleesta valmistetut taulut, tunnelmalliset valaisimet sekä muhkeat ruokailuryhmät. Materiaalivalinnat ja värimaailma on harmoniassa alkuperäisen miljöön kanssa.

Lue lisää: Station 23 on vuoden viihtyisin ravintola