Matkalla kohti vastuullista matkailua

Pietarsaaren seudun tavoitteena on olla vastuullinen matkailukohde Sustainable Travel Finland -ohjelman avulla.

Tavoitteen saavuttamisessa työskentelemme matkailijoiden ja seudun matkailualan yritysten kanssa. Vastuullisessa matkailussa ei ainoastaan painoteta matkailun positiivista vaikutusta ympäristöön, siihen kuuluvat myös taloudelliset ja sosiaaliset aspektit.

Vastuullisten valintojen ja tekojen kautta pääsemme kaikki vaikuttamaan siihen, että matkailu kehittyy kestävästi. Pietarsaaren seutu on päättänyt työskennellä Sustainable Travel Finland -ohjelman parissa. Tukemalla seudulla olevia matkailualan yrityksiä heidän omalla STF-polullaan ja parantamalla osaamista vastuullisesta matkailusta voimme kehittää vastuullisuustyötä seudulla.

Pietarsaaren seudun matkailuyritykset, jotka aktiivisesti työskentelevät STF-ohjelman parissa ja yritykset, joille on myönnetty vastuullista matkailua tukeva ympäristösertifikaatti:

Lue lisää: https://www.jakobstadsregionen.fi/fi/sustainable-tourism-vastuullinen-matkailu-pohjanmaalla/