Vikailmoituspalvelu Virhi

Virhi-vikailmoituspalvelun kautta voi ilmoittaa puutteista tai vioista, jotka koskevat kaupungin katuvalaistusta, teitä ja jalkakäytäviä, liikunta- ja ulkoilupaikkoja, julkisia rakennuksia, kouluja ja puisto- ja viheralueita. Lisäksi palvelun kautta voi ilmoittaa muun muassa ilkivallasta ja tulvaongelmista.

Palvelussa voi merkata ongelmapaikan karttaan sekä liittää siihen kuvauksen ja kuvan.

Kartaksi on muutettu Maanmittauslaitoksen karttapohja, joka on kaksikielinen (Päivitetty 19.12.2022)

Näin teet ilmoituksen:

  1. Napsauta kartan oikeassa alakulmassa olevaa plusmerkkiä.
  2. Valitse ”Siirry sijaintiini” tai siirrä osoitin oikeaan paikkaan kartassa.
  3. Valitse ”Ilmoita ongelmasta tästä”.
  4. Valitse kyseessä oleva ongelmatyyppi ja kirjoita lyhyt kuvaus. (Huom! Ilmoitukseen tulee liittää sähköpostiosoite, jotta voit saada ilmoituksen toimenpiteistä. Sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.) Kuvan liittäminen voi helpottaa asian hoitamista.
  5. Hyväksy ja lähetä. Kiitos ilmoituksesta!

Tee vikailmoitus: https://jakobstad.virhi.fi/map