Jeppis Gallup

Pietarsaaren kaupunki ottaa käyttöön JEPPIS GALLUP -asukaspaneelin osana asukkaiden osallisuuden lisäämistä. Kaikki Pietarsaaressa asuvat voivat liittyä paneeliin. Paneeliin voi rekisteröityä jo nyt tästä osoitteesta.

Paneeliin rekisteröityneet saavat 19.4.2023 alkaen keskiviikkoisin sähköpostiviestin, jossa on linkki viikon kysymykseen. Viikon kysymys käsittelee aina yhtä asiaa kerrallaan. Viikon kysymykseen on aikaa vastata saman viikon sunnuntaihin saakka. Kysymykseen on oltava helppo vastata, joten keskitymme ainoastaan yhteen asiaan kerrallaan. Paneeliin tulee rekisteröityä, mutta viikon kysymyksiin voi sen sijaan vastata nimettömänä, ellei halua osallistua arvontaan. Viikon kysymykseen voi myös vastata osallistumatta paneeliin. Tällöin ei kuitenkaan saa sähköpostiviestiä, kun uusi kysymys on nähtävillä.

– Toivomme, että mahdollisimman moni haluaa osallistua Jeppis Gallupiin ja osallistuu aktiivisesti viikon kysymykseen. Pyrimme siihen, että kysymykset ovat vaihtelevia. Ne eivät ehkä aina koske kaikkia, mutta niihin on helppo vastata. Vastaaminen kestää enintään kaksi minuuttia, sanoo Johan Lithén, Pietarsaaren kaupungin kehityspäällikkö.

Jeppis Gallupin viikon kysymysten tarkoituksena on lisätä asukkaiden osallisuutta. Samalla kaupunki saa helposti ja tehokkaasti tietoa kaupungin asukkaiden mielipiteistä tietyissä asioissa. Vastaukset voivat toimia päätöksen perustana päättäjille tai ohjauksena jatkosuunnittelussa.

Lisätietoa:

Johan Lithén, kehityspäällikkö, puh. 044 785 1653, johan.lithen@jakobstad.fi

Milla Kallioinen, hallintojohtaja, puh. 044 785 1651, milla.kallioinen@jakobstad.fi