Kesän teemaopastukset käynnistyvät 5.6.

Pietarsaarenseudun Oppaat tarjoavat yhdessä Pietarsaaren kaupungin ja Rosenlundin kanssa useita ilmaisia opastuksia matkailijoille, kaupunkilaisille ja seudun asukkaille.

Teemaopastuksia järjestetään Pietarsaaren Cityryhmän kesätori-iltoina 5.6, 3.7 ja 7.8 sekä heinäkuussa lähes kaikkina maanantaina (ei 24.7.). Kierrosten lähtö Raatihuoneen edestä klo 18 ja kaikki kierrokset sekä suomen- että ruotsinkielellä.

Jaakon Päivien aikana 16.-23.7. opastuksia järjestetään lähes joka päivä, uutuuksina keskiviikon Fäboda-opastus ja torstain kierros Malmin sairaala-alueella. Muilla kierroksilla tutustutaan Pietarsaaren historialliseen keskustaan, vanhaan haustausmaahan ja Skataan.

Yhteistyössä Rosenlundin ja Aspegrenin puutarhan kanssa oppaat tarjoavat draamaopastuksia pappilassa 14.6. ja 11.7. klo 13. Tervetuloa toisenlaiselle lounaalle!

Lue lisää: doerz.com/jeppisguide