Pietarsaaren kaupunki kasvaa

Pietarsaaren kaupungin asukasluku on v. 2023 ensimmäisellä vuosipuoliskolla kasvanut 237 henkilöllä ja lähenee tavoiteltua 20000 asukasta.

Kesäkuun 2023 ennakkotietojen mukaan Pietarsaaren kaupungin asukasluku on nyt 19443 henkeä. Kaupungin työllisyysaste 20-64 vuotiaiden joukossa on edelleen hyvä 75 % ja työpaikkaomavaraisuuskin (alueella työssäkäyvien ja alueella asuvan työllisen työvoiman määrän välinen suhde) on 135,9 %.

– Olemme positiivisella kasvu-uralla ja korkea työllisyysasteemme sekä uusien, aloittaneiden yritysten määrän lisääntyminen antavat meille hyvät edellytykset asukasmäärän kasvattamiseksi edelleen, kertoo kaupunginjohtaja Anne Ekstrand.

Löydät Pietarsaaren uusimmat tilastotiedot kätevästi Kuntakortti-palvelusta, yhdessä paketissa valmiiksi koottuna ja visualisoituna. Lue lisää: https://pietarsaari.fi/hallinto-ja-paatoksenteko/hallinto/kuntakortti-kaupungin-uusimmat-tilastot