Visit Pietarsaari hakee toimitusjohtajaa

Visit Pietarsaari Oy on yhtiö, jonka Pietarsaaren kaupunki on perustanut vuonna 2023. Yhtiön tavoitteena on kehittää, edistää ja lisätä kaupungin ja seudun tunnettavuutta matkailukohteena. Pietarsaari sijaitsee länsirannikolla, ja kaupungin merellinen sijainti ja pitkä historia houkuttelevat kävijöitä niin kotimaasta kuin ulkomailta. Visit Pietarsaari Oy on nyt aloittamassa operatiivista toimintaansa, ja rekrytoi ensimmäisenä yhtiölle toimitusjohtajan.

Etsimme toimitusjohtajaa, jolla on kyky

  • tuotteistaa, markkinoida ja luoda houkuttelevia elämyksiä rannikkokaupungin monipuolisista käyntikohteista
  • verkostoitua ja luoda positiivista kasvua seudun matkailulle
  • vahvistaa Pietarsaaren seudun matkailun näkyvyyttä valtakunnallisen matkailumarkkinoinnin yhteydessä
  • myydä Pietarsaaren seutua matkailu- ja elämyskohteena.

Etsimme toimitusjohtajaa, jolla on erinomainen kielitaito (vähintään suomi, ruotsi ja englanti), ylempi korkeakoulututkinto, vakuuttavat vuorovaikutus- ja myyntitaidot sekä innostava asenne. Toimitusjohtajan tulee myös pystyä näkemään matkailu osana kaupungin kokonaisvaltaista markkinointia. Aiempi johtamiskokemus lasketaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Milla Kallioinen, puh. 044 785 1651.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@visitpietarsaari.fi viimeistään 15.9.2023.

Lue lisää kaupungin matkailukohteista osoitteessa www.pietarsaari.fi/matkailu