Pietarsaaren Vesi tiedottaa 30.10.

Pietarsaaren Vesi on ottanut näytteitä veden rautapitoisuudesta verkostossa tänään 30.10. Yksi tuloksista ei täyttänyt rautapitoisuuden tavoitetta, joka on alle 0,2 mg/l. Koska näytteiden perusteella verkostossa oleva vesi ei vielä kaikilta osin täytä tavoitetta, vedenjakelu torilla ja Yrittäjäntie 24 jatkuu ainakin keskiviikkoiltaan saakka.

Pietarsaaren Vesi on päivittänyt häiriötiedotejärjestelmää. Nyt asukkaat voivat itse tarkistaa puhelinnumeroon rekisteröidyn osoitteen ja tarvittaessa muuttaa tietojaan. Tietoihin voi myös lisätä osoitteen, josta haluaa häiriötiedotteiden saapuvan, esimerkiksi työpaikan tai vanhempien osoitetta koskien. Palvelu on maksuton ja se löytyy täältä: Asukasportaali

Pietarsaaren Vesi tiedottaa seuraavan kerran keskiviikkoiltapäivänä.