Työt Pietarinpuistikon myötäisen etelään kulkevan ajokaistan parissa aloitetaan perjantaina 27.10.

Työt Pietarinpuistikon myötäisen etelään kulkevan ajokaistan (vasen puoli) parissa aloitetaan perjantaina 27.10. osuudella Strengberginkatu–Skutnäsinkatu. Lisäksi Pietarsaaren Veden vesijohdot saneerataan tällä osuudella, jolloin kaivutyöt ovat hieman syvemmät. Näin ollen liikennejärjestelyt muuttuvat etelään menevän ajokaistan osalta. Liikenne ohjataan Strengberginkadun risteyksestä pohjoiseen kulkevalle ajokaistalle (itäinen puoli) Perämiehenkadulle saakka, minkä jälkeen voi jatkaa Herrholminkatua ja Raatihuoneenkatua pitkin (sinisellä värillä kartalla). Pohjoisen suuntaan menevän ajokaistan kiertotie jatkuu entiseen tapaan Puutarhakadun–Herrholminkadun–Loveretin­–Strengberginkadun kautta (punainen väri kartalla).