Visit Pietarsaari hakee matkailun sisällöntuottajaa

Visit Pietarsaari Oy on yhtiö, jonka Pietarsaaren kaupunki on perustanut vuonna 2023. Yhtiön tavoitteena on kehittää, edistää ja lisätä kaupungin ja seudun tunnettavuutta matkailukohteena.

Haemme nyt Visit Pietarsaarelle matkailuviestinnän idearikasta sisällöntuottajaa ja somemarkkinoinnin osaajaa. Eri markkinointi- ja sosiaalisen median kanavat ovat sinulle tuttuja ja valokuvaaminen, videoiden ja tekstin tuottaminen sujuu hyvin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet visuaalinen ja aidosti kiinnostunut matkailusta.

Työhösi kuuluvat eri markkinoinnin- ja sosiaalisen median alustoille houkuttelevan sisällön tuoton lisäksi muun muassa matkailun uusien verkkosivujen suunnittelua ja ylläpitoa, Visit Pietarsaaren matkailubrändin kehitystyötä, asiakaspalvelua sekä muun matkailumateriaalin tuottamista. Lisäksi sinulla on valmiudet seudun matkailutoimijoiden opastamiseen ja kouluttamiseen erilaisissa markkinointiin ja somekanavien hyödyntämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Odotamme sinulta:

– aiempaa kokemusta erilaisista markkinointitehtävistä.

– käytännön tietotaitoa sosiaalisen median hallinnasta ja hyödyntämisestä sekä visuaalisen materiaalin tuottamisesta.

– innostusta ja kiinnostusta matkailua ja matkailun sisällöntuotantoa kohtaan sekä luovaa ajattelua ja kykyä tuottaa houkuttelevaa sisältöä eri markkinointikanaviin.

– hyviä vuorovaikutustaitoja.

– hyvää kirjallista ja suullista viestintätaitoa ainakin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Milla Kallioinen, puh. 044 785 1651. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@visitpietarsaari.fi viimeistään 15.11.2023.

Lue lisää kaupungin matkailukohteista osoitteessa www.pietarsaari.fi/matkailu