Kysely yrityksille Pietarsaaren pysäköinnistä ja huoltoliikenteestä keskusta-alueella

Pietarsaaren kaupunki on aloittanut pysäköintistrategian laatimisen. Työssä selvitetään pysäköinnin kehittämistarpeet sekä luodaan tavoitteet ja suunnitelmat pysäköinnin kehittämiseksi tulevaisuudessa. Työssä tarkastellaan keskusta-alueelta myös huoltoliikenteen ja tavaratoimitusten kehittämistarpeita sekä muodostetaan näkemys kehittämisen suuntaviivoista. Työ liittyy laajempaan Pietarsaaren keskustan kehittämistyöhön.

Suunnitelman lähtökohdiksi tarvitaan yritysten näkökulma tämän hetken tilanteesta ja tulevaisuuden suuntauksista sekä pysäköinnin että huoltoliikenteen osalta. Näkemyksiä kartoitetaan aluksi verkkokyselyn kautta mutta myöhemmin on tarkoitus toteuttaa haastatteluja sekä järjestää esittelytilaisuus.

Kyselyyn voit vastata tästä linkistä:
https://new.maptionnaire.com/q/4mv7wv3j8ii7

Kyselyyn voit vastata 21.1.2024 asti.

Lisätietoja antavat:
Laura Mansikkamäki, laura.mansikkamaki@afry.com
Harri Kotimäki, harri.kotimaki@jakobstad.fi