Työhyvinvointi saa edelleen hyvän arvosanan kaupungilla!

Työhyvinvointi on edelleen kasvussa Pietarsaaren kaupungilla. Keva-kysely tehtiin nyt kolmatta kertaa Pietarsaaren kaupungilla ja näemme nyt selvästi, että kehityssuunta on työhyvinvoinnin lisääntyessä.

Kaupunki kartoittaa työhyvinvointia joka toinen vuosi. Kartoitus tehdään kyselyllä, joka on käytössä myös muissa Suomen kunnissa. Vertailukuntiin nähden Pietarsaaren kaupungin työhyvinvointi saa erittäin hyvät tulokset. Saimme myös viime kartoituksessa hyvät tulokset, mutta olemme pystyneet parantamaan tuloksia entisestään lähes kaikilla osa-alueilla. Vastausprosentti oli hyvä, 74,9 % työntekijöistä vastasi kyselyyn vuonna 2023. Tavoitteena on ollut nostaa vastausprosenttia kerta kerralta. Vuonna 2019, kun kysely tehtiin ensimmäistä kertaa, vastausprosentti oli 60 % eli kehitys on oikeansuuntainen.

Lue täältä lisää.