Kaupungin kesätyöntekijät ja kesätyösetelien saajat 2024

Tänä vuonna Pietarsaaren kaupunki tarjoaa 15–20-vuotiaille nuorille mahdollisuuden kokeilla työelämää kesätyön tai kesätyösetelin avulla. Kaupunki toivottaa tänä vuonna tervetulleiksi 60 kesänuorta töihin ja jakaa 100 kesätyöseteliä. Yhteensä saimme 396 hyväksyttävää hakemusta. Valinta on tehty arpomalla.


Kesätyöntekijät työskentelevät eri sektoreilla; varhaiskasvatuksessa, kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluissa sekä ympäristönhuollossa. Nuoret työskentelevät pääsääntöisesti 4 viikkoa. Kesätyösetelin saajat voivat hakea työtä mistä tahansa yrityksestä, organisaatiosta tai yhdistyksestä.


Sinä, joka olet saanut kesätyön, saat henkilökohtaisen sähköpostiviestin työpaikasta, ajankohdasta ja esimiehestä sekä yhteystiedoista. Sähköpostiviestissä on myös linkki kesätyön vastaanoton vahvistamiseksi. Sinä, joka olet saanut kesätyösetelin, saat myös henkilökohtaisen sähköpostiviestin setelin noutamisajankohdasta sekä linkin setelin vastaanoton vahvistamiseksi. Muista vahvistaa!

Vahvistus tulee tehdä viimeistään 7.4.2024, myöhästyneitä vahvistuksia ei voida ottaa huomioon.

Tervetuloa, toivottavasti viihdyt meillä tänä kesänä!

Nimet, jotka ovat saaneet kesätyön
Nimet, jotka ovat saaneet kesätyösetelin

Sinulle, joka et tässä vaiheessa saanut kesätyötä tai kesätyöseteliä meiltä, haluamme ilmoittaa, että voit vielä saada paikan, jos joku ei ota paikkaansa vastaan. Olemme siinä tapauksessa yhteydessä sinuun antamiesi yhteystietojen kautta. Muussa tapauksessa toivomme, että haluat hakea uudelleen ensi vuonna!

Nimet on julkaistu suostumuksella, muille kesätyön ja kesätyösetelien saajille ilmoitetaan sähköpostitse.

Täältä löytyy kesätyösetelisäännöt.