Kaupunki julkaisee yhdistyskalenterin

Pietarsaaren kaupunki on yhdistysten kanssa käytyjen keskustelujen palautteen perusteella laatinut yhdistyskalenterin (jossa on samalla mahdollisuus pyytää talkooapua) suomeksi ja ruotsiksi. Yhdistyskalenterin löydät myös kaupungin verkkosivuilta kohdasta ”Kulttuuri ja vapaa-aika”. Yhdistyskalenteri on helppokäyttöinen. Sinun tulee ensin rekisteröidä tili yhdistykselle. Kun lisäät tapahtuman kalenteriin, voit pyytää myös talkooapua. Yksittäisen asukkaan näkökulmasta talkootilaisuus voi olla helppo tapa tutustua yhdistyksen toimintaan. Ajatuksena on, että kalenteriin voidaan lisätä tapahtumia hyvissä ajoin, sillä kalenteri on näkyvissä kuukausittain ja näin on helppo saada yleiskatsaus tulevista tapahtumista. Yhdistyskalenteri on tarkoitettu kaupungissa toimiville yhdistyksille, jotka haluavat näkyä Pietarsaaressa.