Pietarsaaressa tapahtuu – tilaa uutiskirje

Uutiskirje

Kiinnostaako sinua tietää mitä Pietarsaaressa tapahtuu? Lue uusin uutiskirje, niin pysyt tilanteen tasalla. Kaupungin asukaspaneeli Jeppis Gallupissa kysyttiin aiemmin keväällä asukkaiden halukkuudesta tilata kaupungin uutiskirje. Yllättävän moni oli kiinnostunut kaupungin sähköisen uutiskirjeen saamisesta. Moni ehdotti, että uutiskirje voisi sisältää tietoa kaupungissa toimivista yhdistyksistä, harrastus- ja liikuntamahdollisuuksista sekä vapaa-ajan toiminnasta. Jotkut toivoivat kaupungin työntekijöiden haastatteluja sekä kaupungin eri yksikköjen ja toimintojen esittelyä. Osa vastaajista toivoi myös saavansa tietoa tulevaisuuden suunnitelmista, tulevista tiehankkeista ym.

Kaupunginkanslia päätti ottaa haasteen vastaan ja julkaisee nyt ensimmäisen sähköisen uutiskirjeen. Uutiskirjeeseen kootaan ajankohtaisia tapahtumia, jotka löytyvät myös kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterista. Tapahtumien lisäksi uutiskirjeeseen kootaan tietoa mahdollisuuksien mukaan kaupungin palveluja koskevista asioista kuten tietöistä, aukioloaikojen muutoksista, kaupunkilaisille järjestetyistä kaupungin tilaisuuksista, Kuntarekryn kautta haettavista avoimista työpaikoista sekä muista kaupungin toimintaa koskevista asioista.

Mietimme, miten pystyisimme parhaiten tiedottamaan kaupungin asukkaita ja myös muualla asuvia henkilöitä kaupungin toiminnasta, ja päädyimme sähköiseen uutiskirjeeseen, kertoo kaupungin hallintojohtaja Milla Kallioinen. Uutiskirje on tarkoitus julkaista ainakin näin aluksi kuusi kertaa vuodessa, ja mikäli kiinnostusta uutiskirjettä kohtaan löytyy, niin mietimme jos pystyisimme julkaisemaan uutiskirjeen kerran kuukaudessa, jatkaa Kallioinen.

Kyseessä on nyt ensimmäinen kaupungin laatima uutiskirje, joten on mahdollista, että olemme unohtaneet jotain tärkeää. Olemme siitä syystä kiitollisia kaikesta palautteesta. Uutiskirjeen alaosassa voit antaa arvosanan uutiskirjeestä, jonka lisäksi sinulla on mahdollisuus antaa vapaamuotoista palautetta linkin kautta. Näemme uutiskirjeen tapana parantaa kaupungin viestintää ja yhteydenpitoa nykyisiin ja tuleviin asukkaisiin. Olemme avoinna kehitysehdotuksille ja täydennyksille, jotka tuovat lisäarvoa uutiskirjeelle, toteaa kaupungin kehityspäällikkö Johan Lithén.

Tilaa uutiskirje täältä.


Lisätietoa:

Milla Kallioinen, hallintojohtaja
milla.kallioinen@pietarsaari.fi
puh. 044 785 1651


Johan Lithén, kehityspäällikkö
johan.lithen@pietarsaari.fi
puh. 044 785 1653