Kaupungin kesätyöt sekä kesätyösetelit haettavissa 5.2.-3.3.2024

Kaupunki palkkaa tänäkin vuonna 15-20-vuotiaita nuoria kesätöihin kaupungin eri sektoreille, kuten varhaiskasvatukseen, ympäristönhuoltoon sekä kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluihin. Kesätyö kestää neljä viikkoa, ja työaika on 30 tuntia viikossa, tai yhteensä 120 tuntia kesäkauden aikana.

Myös kesätyöseteleitä jakoon tänäkin vuonna. Viime vuonna kaupunki jakoi ensimmäistä kertaa myös kesätyöseteleitä, joiden avulla nuoret voivat hakea kesätöitä muilta työnantajilta, ja samaa käytäntöä jatketaan tänäkin vuonna. Kesätyösetelin arvo on 700 euroa, ja sen avulla halutaan kannustaa työnantajia palkkaamaan kesätyöntekijöitä. Kesätyösetelin voi saada 15-20-vuotias pietarsaarelainen nuori, ja seteliä voi hakea samalla lomakkeella kuin kesätöitäkin. Kesätyösetelin avulla nuori voi hakea kesätyötä yrityksestä, yhdistyksestä, järjestöltä, toiminnanharjoittajalta, seuralta, säätiöltä tai seurakunnalta. Tarkemmat kesätyösetelisäännöt voit lukea täältä.

Sekä kesätöitä ja kesätyöseteliä ovat haettavissa 5.2. klo 08.00 alkaen aina 3.3.2024 klo 23.59 asti tästä linkistä.

Linkki on avoinna hakukauden aikana. Sekä kesätyöntekijät että kesätyösetelin saajat valitaan arpomalla.

Tervetuloa hakemaan!

Wilma Fröjdö, hallinnon sihteeri