Vauvauinti

Sunnuntaina aamusin järjestetään vauvauinti Pietarsaaren Uimahallissa. Se järjestetään kurssimuotoisena eli yksi 10 kerran kurssi syksyllä ja yksi keväällä. Vauvauinnin voi aloittaa lapsen täytettyä kolme kuukautta. Silloin lapsen valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä, ja hän jaksaa liikkua enemmän. Lapsen tulee painaa vähintään 5 kg, jotta hän pysyy lämpimänä 33 asteisessa vedessä. 

Vauvauinti on perheen yhteinen harrastus, jossa lapsi on keskipisteenä. Toiminta tapahtuu lapsen ehdoilla, mikä on hyvin tärkeää, kun tavoitteena on kehittää lapsesta veden ystävä. Vauvauinnissa lapsi ei opi itsenäisesti ”uimaan”, vaan vanhempien valvonnassa ja avustamana leikkimään vedessä ja sukeltamaan.

Hinta: 180€

Kurssit:

  • Sunnuntaina 10.3-19.5.2024 klo. 09:30-10:00

Perheuinti

Perheuinti on jatkoa vauvauinnille. Myös vanhemmat sisarukset voivat osallistua perheuintiin. Lapset harjoittelevat uimakoulussa tarvittavia taitoja sekä muita harjoituksia, jotka edistävät heidän kehitystään.

Leikkiuimakurssi

Leikkiuimakurssi on tarkoitettu 2–4 vuotiaisille lapsille. Uimaleikkikursilla lapset saa tutustua veteen ja uinnin alkeisiin yhdessä vanhemman kanssa. Laulun ja leikin kautta harjoittelemme kellumista ja erilaisia vesitaitoja. Uimaleikkikurssin tavoite on tehdä lapsesta veden ystävä ja oppii itsenäiseen liikkumiseen vedessä, kastautuu pinnan alapuolelle sekä oppii veteen puhallukset. Leikkiuimakurssi on niin sanotusti ”vauvauinnin jatkokurssi” eli lapsille jotka ovat liian vanhoja vauvauintiin mutta liian pieniä tavalliseen uimakouluun. 

Hinta: 180€

Kurssit:

  • Sunnuntaina 10.3-19.5.2024 klo. 10:00-10:30


Ota yhteyttä

Patrik Kulla

Patrik Kulla

Uimaopettaja

Liikunta

patrik.kulla@jakobstad.fi

044 785 1334

Sara Fagerholm

Sara Fagerholm

Uimaopettaja

Liikunta

sara.fagerholm@jakobstad.fi

044 785 1334