Vauvauinti

Sunnuntaina aamusin järjestetään vauvauinti Pietarsaaren Uimahallissa. Se järjestetään kurssimuotoisena eli yksi 10 kerran kurssi syksyllä ja yksi keväällä. Vauvauinnin voi aloittaa lapsen täytettyä kolme kuukautta. Silloin lapsen valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä, ja hän jaksaa liikkua enemmän. Lapsen tulee painaa vähintään 5 kg, jotta hän pysyy lämpimänä 33 asteisessa vedessä. 

Vauvauinti on perheen yhteinen harrastus, jossa lapsi on keskipisteenä. Toiminta tapahtuu lapsen ehdoilla, mikä on hyvin tärkeää, kun tavoitteena on kehittää lapsesta veden ystävä. Vauvauinnissa lapsi ei opi itsenäisesti ”uimaan”, vaan vanhempien valvonnassa ja avustamana leikkimään vedessä ja sukeltamaan.

Hinta: 180€

Kurssit:

  • Sunnuntaina 10.3-19.5.2024 klo. 09:30-10:00

Perheuinti

Perheuinti on jatkoa vauvauinnille. Myös vanhemmat sisarukset voivat osallistua perheuintiin. Lapset harjoittelevat uimakoulussa tarvittavia taitoja sekä muita harjoituksia, jotka edistävät heidän kehitystään.

Leikkiuimakoulu

Leikkiuimakoulu on tarkoitettu 2–4 vuotiaisille lapsille. Uimaleikkikoulussa lapset saa tutustua veteen ja uinnin alkeisiin yhdessä vanhemman kanssa. Laulun ja leikin kautta harjoittelemme kellumista ja erilaisia vesitaitoja. Uimaleikkikoulun tavoite on tehdä lapsesta veden ystävä ja oppii itsenäiseen liikkumiseen vedessä, kastautuu pinnan alapuolelle sekä oppii veteen puhallukset. Leikkiuimakoulu on niin sanotusti ”vauvauinnin jatkokurssi” eli lapsille jotka ovat liian vanhoja vauvauintiin mutta liian pieniä tavalliseen uimakoulun. 

Hinta: 180€

Kurssit:

  • Sunnuntaina 10.3-19.5.2024 klo. 10:00-10:30

Kun olet rekisteröitynyt, saat lisätietoja sähköpostitse.
Sara Fagerholm ja Patrik Kulla toimivat vauvauinnin ohjaajina.