Syö & juo Pietarsaaressa

Pietarsaari tarjoaa useita eri mahdollisuuksia ruokailuun sekä mukavaan illanviettoon.

Voit valita mieleisesi etnisistä ravintoloista ja kotiruokaa tarjoavista lounasravintoloista aina hurmaaviin kahviloihin ja à la carte -ravintoloihin, pubeja ja yökerhoja unohtamatta!


Ravintolat

Pietarsaaressa on kokoonsa nähden yllättävän laaja tarjonta erilaisia ravintoloita. Erityisesti etnisiä ravintoloita on monia, lisäksi kaupungista löytyy laadukkaita à la carte -ravintoloita sekä pieniä ja viihtyisiä illallispaikkoja jokaisen makuun! 

Lue lisää


Kahvilat

Pietarsaaressa on kahviloita niin idyllisessä puutaloympäristössä kuin myös trendikkäitä kahviloita kaupungin keskustassa. Varsinkin Isonkadun ja kävelykadun varrella sijaitsee useita mukavia kahviloita. Kesäisin monilla kahviloilla on kadulle tai sisäpihalle levittyvä terassi, jolla voi nauttia auringosta ja vihreästä ympäristöstä.  

Lue lisää

Lounasravintolat ja muut ruokailupaikat

Kaupungissa ja sen lähistöllä on useita ravintoloita, jotka tarjoavat lämmintä lounasta arkipäivisin sekä joskus myös lauantaisin. Tälle sivulle on koottu ne lounasta tarjoavat ravintolat, joilla ei ole illallistarjoilua. Huomaathan, että myös monet edellisessä kategoriassa mainitut ravintolat tarjoavat illallisen lisäksi lounasta. 

Tämän sivun alle on myös koottu kaikki muut kaupungin ruokailupaikat eli esimerkiksi pikaruokaravintolat ja pizzeriat. 

Lue lisää


Kesäravintolat ja kahvilat

Pietarsaaren hurmaavat kesäravintolat ja -kahvilat avaavat ovensa ja terassinsa useimmiten toukokuussa. Kesäkausi loppuu yleensä syyskuussa, mutta tarkemmat aukioloajat on hyvä tarkistaa ravintolan omilta sivuilta. 

Monissa kesäravintoloissa voi nauttia sekä saaristomaisemista että hyvästä ruuasta. Kesäravintolat tarjoavat usein myös lounasta sekä kahvia ja leivonnaisia pienempään nälkään, toisin sanoen kesäravintoloiden joukosta löytyy taatusti jokaiselle jotain! 

Lue lisää

Tilausravintolat ja juhlapaikat

Tänne olemme koonneet juhla- ja cateringpalveluja tarjoavat tilausravintolat ja juhlapaikat Pietarsaaressa.

Myös monet muut ravintolat tarjoavat cateringpalveluja sekä soveltuvat juhlapaikoiksi, joten kannattaa tutustua ravintoloiden omiin sivuihin juhlapaikkaa etsiessä.  

Lue lisää


Pubit ja yökerhot

Tule tutustumaan Pietarsaaren rentoihin pubeihin ja yökerhoihin. Useat paikat järjestävät livemusiikkia, varsinkin viikonloppuisin ja kesäaikaan, ja joissakin paikoissa voi laulaa vaikka karaokea.

Kesäisin suurimmalla osalla baareista on lisäksi terassi. 

Lue lisää


Koiraystävälliset kahvilat ja ruokailupaikat

Tervetuloa, niin myös koirakaverit. Ota nelijalkainen ystäväsi mukaan ja nauti hyvästä ateriasta.

Lue lisää