Miten ilmoittaudun kursseille?

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2022-2023 kursseille alkaa maanantaina 22.8. kello 8.00. Voit ilmoittautua kursseille verkossa osoitteessa www.uusi.opistopalvelut.fi/pietarsaari, puhelimitse numerossa 044 785 1256 ja 044 7851291 tai paikan päällä toimistossa.

Kurssien tunnukset ovat opinto-oppaassa kurssin nimen jälkeen. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme yhteystiedot. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme ensisijaisesti tekstiviestillä.

Voit ilmoittautua halutessasi syksyllä myös kevätlukukauden kursseille. Ilmoittautuminen on sitova.

Voinko peruuttaa ilmoittautumisen?

Mikäli et osallistu kurssille, peruuta ilmoittautumisesi seitsemän (7) päivää ennen kurssin alkamista ilmoittamalla siitä toimistoon. Toimiston puhelinnumero on 044 785 1256 ja sähköpostiosoite tyovaenopisto@pietarsaari.fi

Huomaathan, että useilla kursseilla syksylle ja keväälle on omat kurssinumerot.

Jos et aio jatkaa kurssia keväällä, muista perua erikseen myös kevään osallistumisesi. Jos et peru ilmoittautumista, peritään sinulta koko kurssimaksu, vaikka et olisi osallistunut tunneille.

Maksaminen

Kursseista lähetetään lasku noin kolme viikkoa kurssin aloituksen jälkeen. Lasku tulee paperisena kotiosoitteeseesi tai sähköisesti verkkopankkiin. Voit käyttää myös etuseteleitä kurssin maksamiseen, mutta muista käyttää etusi ennen laskujen lähettämistä.

Kuinka käytän etuseteleitä?

Voit maksaa kurssimaksun myös seuraavilla alennusseteleillä: TyKy+, Smartum, Edenred sekä ePassi. Kulttuurisetelit käyvät maksuna myös kielten kursseille. Liikuntasetelit käyvät maksuksi vain liikuntakursseille.

Opettajat eivät ota vastaan alennusseteleitä. Toimita setelit henkilökohtaisesti toimistoon viimeistään kahden (2) viikon kuluttua kurssin alkamisesta. Mikäli lasku on lähtenyt, et voi enää käyttää etuutta ko. kurssiin.

Olen työtön, mistä maksan?

Mikäli olet pietarsaarelainen tai luotolainen työtön, voit opiskella työväenopistossa kahdella kurssilla syyslukukaudella ja kahdella kurssilla kevätlukukaudella ilman kurssimaksua. Kurssit voit vapaasti valita.

Ilmaisen kurssin saat tuomalla todistuksen työnhaun voimassaolosta kahden (2) viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Kysy todistusta TE-toimistosta.

Ota yhteyttä

Pietarsaaren suomenkielinen työväenopisto

Pietarsaaren suomenkielinen työväenopisto

Kulttuuri, Työväenopisto

tyovaenopisto@pietarsaari.fi

044 785 1256

Maria Hudd

Maria Hudd

Apulaisrehtori

Kulttuuri, Työväenopisto

maria.hudd@pietarsaari.fi

044 785 1291