Harrastamisen Suomen mallin harrastetoiminta

Harrastamisen Suomen mallin toiminnan tarkoituksena on tarjota ilmaisia, laadukkaita ja peruskoululaisten toiveiden mukaisia harrastuksia kaikkien 3–9 luokkalaisten koulupäivien yhteyteen. Meillä Pietarsaaressa suuri osa harrastuksista järjestetään koulujen omissa tiloissa, mutta mukana on myös muita yhteistyökumppaneidemme mahdollistamia harrastuspaikkoja, kuten esimerkiksi Jeppis Gym, Pietarsaaren uimahalli sekä Kom In. Harrastustoimintamme vastuuohjaajat ovat aina täysi-ikäisiä ja heillä on kokemusta lasten ja nuorten harrastustoiminnan ohjaamisesta. Toimintamme keskiössä on tekemisen ilo, mutta myös mahdollisuus oppimiseen ja kehittymiseen. Osallistujat ovat vakuutettuja harrastustoiminnan ajan kaupungin puolesta. Toimintaa rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Tälle sivulle on koottu kouluittain Pietarsaaren mallin harrastusmahdollisuudet.

Harrastusmahdollisuuksista on tiedotettu koteja Wilman kautta ennen kerhojen alkua. Mikäli harrastusryhmissä on tilaa, voi mukaan kuitenkin tulla myös kesken vuotta! Muistathan ilmoittautumista vaativissa ryhmissä perua ilmoittautumisen, mikäli harrastus ei tunnukaan omalta! Näin vapautat paikan jonossa seuraavalle (miia.knif@jeppis.fi). Koulujen loma-aikoina myös harrastukset ovat tauolla.

Syksy 2024

Suomen malli kiittää kuluneesta harrastuskaudesta 2023-24. Tiedotamme koteja syksyllä Wilman kautta ja tarkemmat kerhoinfot päivitetään tälle sivulle syyskuun aikana.